Taival-Tupa

Tiistai-illat Taival-tuvalla huhtikuun alusta syyskuun loppuun. Jos illalle ei ole sovittu mitään tee- maa. Sovimme tehtävät ja pelit osallistujien kesken. Sään mukaan vietämme aikaa pihassa tai Taival- Kodassa nuotiolla. Illan aikana on tarjolla pullakahvit 1€ hintaan. Aloitamme klo 18.

La 14.5. Unelmien liikuntapäivä-tapahtuma Salon Sydänyhdistyksen kanssa. Sydänyhdistyksen väki tulee samoojien vieraaksi Taival-Tuvalle. Vietämme päivää liikunnan ja letunpaiston merkeissä. Aloitamme klo 13.

Ti 24.5. Näkövammaisten haastekävely. Salon näkövammaiset tulevat vierailulle Taival-Tuvalle. Teem- me yhdessä pienen kävelyretken ja paistamme nuotiomakkaraa. Tervetuloa vieraiden seuraksi. Aloitamme klo 18.

Ti 28.6. Vihtatalkoot klo 18 alkaen. Perinteiset vihtatalkoot Taival-Tuvan pihalla. Sidomme vihtoja ja vastoja myytäväksi Hyvänmielentorilla. Kahvitarjoilu.

La 27.8. Nuku yö ulkona-tapahtuma Taival-Tuvalla. Tule nukkumaan yö teltassa Taival-Tuvan pihapiirissä. Oma teltta ja eväät mukaan. Keittiö ja WC ovat käytettävissä. Kauniita unia!

SAMOOJA-PAIDAT JA LIPPIKSET

Nyt on saatavana Samooja-logolla varustettuja pikeepaitoja ja lippiksiä punaisena ja sinisenä. Paidan hinta 18€ ja lippikset 10€. Tule sovittamaan Taival-Tuvalle.