Taival-Tupa

Su 8.3. Lettukestit

Herkullinen lettutaikina odottaa Taival-Kodassa. Lettujen lisäksi nautitaan kahvia ja mehua. Mahdollisuus paistaa omia makkaroita. Aloitamme lettujen paistamisen n. klo 13.

Su 22.3. Kevätkokous

Kokous pidetään Taival-Tuvalla alk. klo 14 kahvitarjoilulla. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa!

Ti 7.4. Tiistai-illat Taival-Tuvalla alkavat

Jos illalle ei ole etukäteen sovittu mitään teemaa, sovimme tehtävät ja pelit osallistujien kesken. Sään mukaan vietämme aikaa pihassa tai Taival-Kodassa nuotiolla. Illan aikana juomme pullakahvit (hinta 1€). Kodassa voit paistaa omia makkaroita. Kerran kuukaudessa hoidamme pihaa ja kukkapenkkejä.

Ti 7.4. Kevätsiivous Taival-Tuvalla klo 17

Taas on aika tuulettaa talven pölyt mökistä ja sään salliessa siistiä pihaa! Ikkunanpesijöitä kaivataan tiimiin. Tervetuloa joukolla mukaan! Aloitamme klo 17. Lopuksi juodaan pullakahvit ja nautitaan kevätillasta Taival-Kodassa.

Ti 14.4. Kevään lauluilta Taival-Tuvalla

Tule laulamaan yhdessä Taival-Kodan nuotiolle. Samalla nautimme kahvit ja kuuntelemme linnunlaulua kevätillassa. Aloitamme klo 18.

Su 3.5. Salon Samoojat 40-vuotisjuhla PERUUTETTU 

Tule juhlimaan yhdessä Salon Samoojien 40-vuotista toimintaa Taival-Tuvalle klo 14 alkaen. Ilmoittaudu 14.4. mennessä Pirjo Kososelle. Juhlassa ruokatarjoilu ja synttärikakkukahvit.

Su 17.5. Unelmien liikuntapäivä Sydänyhdistyksen kanssa PERUUTETTU

Salon Sydänyhdistys tulee samoojien vieraaksi Taival-Tuvalle. Vietämme päivää likkunnan ja letunpaiston merkeissä. Aloitamme klo 15. Tervetuloa!

Ti 5.5., 9.6. ja 4.8.

Kukkapenkkien ja pihan kunnostustalkoot
On aika hoitaa Taival-Tuvan pihapiiri kuntoon. Ota oma kuokka mukaan, jos sellainen löytyy. Paikan päältä löytyy jonkin verran työkaluja. Aloitamme klo 17. Tervetuloa kaikki viherpeukalot! Samoojat tarjoaa talkookahvit.

Ti 19.5. Näkövammaisten haastekävely PERUUTETTU

Salon näkövammaiset ovat jälleen vierainamme. Teemme yhdessä pienen kävelyretken ja paistamme nuotiomakkaraa. Tervetuloa mukaan vieraidemme seuraksi. Aloitamme klo 18 Taival-Tuvalla.

Ti 30.6. Vihtatalkoot klo 18 alkaen

Perinteiset vihtatalkoot Taival-Tuvan pihamaalla. Sidomme vihtoja ja vastoja myytäväksi Hyvänmielentorilla. Opastamme vasta-alkajia. Tervetuloa talkoisiin! Kahvitarjoilu.

Ti 4.8. Tiistai-illat jatkuu Taival-Tuvalla

Loma on vietetty ja kokoonnumme jälleen Taival-Tuvalle. Aloitamme pihatöillä klo 17.