Taival-Tupa

8.9. Tiistai-illat jatkuvat Taival-Tuvalla syyskuun loppuun

Jos illalle ei ole etukäteen sovittu mitään teemaa, sovimme tehtävät ja pelit osallistujien kesken. Sään mukaan vietämme aikaa pihassa tai Taival-Kodassa nuotiolla. Illan aikana juomme pullakahvit (hinta 1€). Kodassa voit paistaa omia makkaroita. Aloitamme klo 18.

15.9. Lauluilta Taival-Kodassa.  Aloitamme klo 18

22.9. Tiistai-ilta Taival-Tuvalla

Su 27.9. Sydänviikko

Sydänyhdistyksen väki vierailee Taival-Tuvalla. Ohjelmassa letunpaistoa ja kahvittelua.            Aloitamme klo 13.

29.9. Syyssiivous Taival-Tuvalla.Taival-Tupa siivotaan kesän pölyistä. Aloitamme klo 17.          Kahvit ja pientä purtavaa tarjolla talkoolaisille.

9.10. Naistenilta Taival-Tuvalla.Tule tapaamaan toisia samoojia rupattelun ja iltapalan merkeissä.Tarjoilu tapahtuu nyyttikestin muodossa. Illan aikana on mahdollisuus saunoa. Aloitamme klo 18.

16.10. Miestenilta  Taival-Tuvalla. Nyt on miesten vuoro kokoontua iltaa viettämään ja saunomaan. Tarjoilusta huolehtii jokainen nyyttikestiperiaatteella. Sauna lämpiää. Aloitus klo 18.

31.10. Syyskokous Taival-Tuvalla  Vanha Perttelintie 380. Käsittelemme sääntö määräiset asiat. Aloitamme kahvitarjoilulla klo 13. Tervetuloa!

15. ja 22.11. Havutalkoot Taival-Tuvalla alkaen klo 14. Tule mukaan tekemään havuista ovikransseja ja palloja myytäväksi Salon torilla lauantaina 28.11.  Et tarvitse aiempaa kokemusta havutöiden tekoon. Opastamme mielellämme tarvittaessa. Ota mukaan käsineet ja oksasakset. Samoojat tarjoaa kahvit illan aikana.

13.12. Joulujuhla Taival-Tuvalla on peruutettu