Taival-Tupa

Tiistai-illat Taival-tuvalla huhtikuun alusta syyskuun loppuun. Jos illalle ei ole sovittu mitään tee- maa. Sovimme tehtävät ja pelit osallistujien kesken. Sään mukaan vietämme aikaa pihassa tai Taival- Kodassa nuotiolla. Illan aikana on tarjolla pullakahvit 1€ hintaan. Aloitamme klo 18.

Ti 13.9. Syksyn lauluilta Taival-Kodassa. Aloitetaan klo 18.

Ti 27.9. Syyssiivous Taival-Tuvalla. Siivotaan Taival-Tupa ja pihapiiri kesäkauden päätteeksi. Aloitamme talkoot klo 17.

Pe 7.10. Naistenilta Taival-Tuvalla. Naisten turinatuokio ja nyyttikestit Taival-Tuvalla. Aloitamme klo 18.

Pe 14.10. Miestenilta Taival-Tuvalla. Miesten turinatuokio ja nyyttikestit Taival-Tuvalla. Aloitamme klo 18.

Su 23.10. Salon Samoojat ry:n syyskokous. Salon Samoojat ry:n syyskokous sunnuntaina 23.10. Taival-Tuvalla klo 13 alkaen. Kahvitarjoilu.

La 12.11. Havutalkoot Taival-Tuvalla. Askarrellaan havuista kransseja ja palloja Salon Hyvänmielentorin myyjäisiin. Aloitetaan klo 14.

Su 20.11. Havutalkoot Taival-Tuvalla. Askarrellaan havuista kransseja ja palloja Salon Hyvänmielentorin myyjäisiin. Aloitetaan klo 14.

Su 11.12. Samoojien joulujuhla. Samoojien joulujuhla Taival-Tuvalla sunnuntaina 11.12. klo 15 alkaen. Tuo pukinkonttiin pieni lahjapaketti. Samoojat tarjoavat joulupuuroa ja rusinasoppaa sekä illan päätteeksi torttukahvit.

SAMOOJA-PAIDAT JA LIPPIKSET

Nyt on saatavana Samooja-logolla varustettuja pikeepaitoja ja lippiksiä punaisena ja sinisenä. Paidan hinta 18€ ja lippikset 10€. Tule sovittamaan Taival-Tuvalle.