Taival-Tupa

14.2. Ystävänpäivän patikka Taival-Tuvalle. Lähtö torilta klo 13. Kävelemme Taival-Tuvalle 6 km matkan. Perillä odottaa sauna ja kahvit sekä pientä haukattavaa. Ota ystävä mukaan kävelylle!

18.2. Ulkoilupäivä Taival-Tuvalla. Vietämme talvipäivää Taival-Tuvalla lumitilanteesta riippumatta. Lu- miukkojakin saattaa syntyä. Nuotiokahvia ja pullaa tarjolla klo 13 alkaen. Tervetuloa!

10.3. Lettukestit Taival-Kodassa. Herkullinen lettutaikina odottaa Taival-Kodassa. Lettujen lisäksi nautitaan kahvia ja mehua. Aloitamme lettujen paistamisen klo 13. Voit paistaa omia makkaroita samalla.

24.3. Kevätkokous Taival-Tuvalla. Kokous alkaa kahvitarjoilulla klo 14. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa.

27.3. Kevään viimeinen sauvakävely Taival-Tuvalle lähtee Salon torilta klo 18. Perillä odottaa sauna ja kahvit .

Tiistai-illat Taival-tuvalla huhtikuun alusta syyskuun loppuun. Jos illalle ei ole sovittu mitään tee- maa. Sovimme tehtävät ja pelit osallistujien kesken. Sään mukaan vietämme aikaa pihassa tai Taival- Kodassa nuotiolla. Illan aikana on tarjolla pullakahvit 1€ hintaan. Aloitamme klo 18.

2.4. Kevätsiivous Taival-Tuvalla. Taival-Tupa siivotaan talven pölyistä. Aloitamme klo 17. Kahvit ja pientä purtavaa tarjolla talkoolaisille.

7.5. Kukkapenkkien ja pihan kunnostustalkoot klo 17. Laitetaan Taival-Tuvan pihapiiri kuntoon. Tervetuloa kaikki viherpeukalot. Samoojat tarjoaa kahvit talkoolaisille.

18.5. Unelmien liikuntapäivä-tapahtuma Salon Sydänyhdistyksen kanssa. Sydänyhdistyksen väki tulee samoojien vieraaksi Taival-Tuvalle. Vietämme päivää liikunnan ja letunpaiston merkeissä. Aloitamme klo 13. Mahdollisen muutoksen varalta seuraa Samoojien Facebook-sivua.

21.5. Näkövammaisten haastekävely. Salon näkövammaiset tulevat vierailulle Taival-Tuvalle. Teemme yhdessä pienen kävelyretken ja paistamme nuotiomakkaraa. Tervetuloa vieraiden seuraksi. Aloitamme klo 18.

4.6. Pihatöitä Taival-Tuvalla. Aloitamme talkoot klo 17.

25.6. Vihtatalkoot klo 18 alkaen Perinteiset vihtatalkoot Taival-Tuvan pihalla. Sidomme vihtoja ja vas- toja myytäväksi Hyvänmielentorilla. Kahvitarjoilu.

Heinäkuussa samoojat lomailee!

6.8. Tiistai-illat Taival-Tuvalla jatkuvat syyskuun loppuun.

31.8. Nuku yö ulkona-tapahtuma Taival-Tuvalla. Tule nukkumaan yö teltassa Taival-Tuvan pihapii- rissä. Oma teltta ja eväät mukaan. Keittiö ja WC ovat käytettävissä. Kauniita unia!

SAMOOJA-PAIDAT JA LIPPIKSET

Nyt on saatavana Samooja-logolla varustettuja pikeepaitoja ja lippiksiä punaisena ja sinisenä. Paidan hinta 18€ ja lippikset 10€. Tule sovittamaan Taival-Tuvalle.