Retket

26.3. Kotiseuturetki Vuohensaareen. Kävelemme esteettömän polun ja katselemme lintutornista josko linnut ovat saapuneet. Sen jälkeen siirrymme Vuohensaareen, jossa grillipaikalla nau- timme eväät. Kokoontuminen Salon torilla klo 10, josta lähdemme kimppakyydillä matkaan.

30.4. Patikkaretki Ekniemen luontopolulla Kemiönsaaressa. Vaativalla reitillä kiivetään välillä portaita, mutta vaiva palkitaan upeilla kallioilla ja näköalalla. Huipulla on laavu, jossa syöm- me eväät. Valittavana on 3km tai 5,5 km reitit. Lähtö Salon torilta kimppakyydillä klo 10. Tervetuloa patikoimaan uuteen kohteeseen!

11.6. Retki Dagmarin puistoon Tammisaareen. Fiskars-konserni luovutti 40 hehtaarin alueen Metsähallituksen hoitoon sadaksi vuodeksi ja Suomen luonnon ystävien käyttöön. Puistossa on lähde, joka on nimetty tanskalaisen prinsessa Dagmarin mukaan. Maasto on helppokulkuinen. Puistossa ei ole tulentekomahdollisuutta. Lähtö Salon torilta kimppakyydeillä klo 10.

17.9. Lounais-Suomen latualueen syysretki Torronsuolle.

Bussikuljetus lähtee Turusta klo 9.45 ja jatkaa Salon linja-autoasemalle. Ilmoittautuminen: pj@turunlatu.fi Maksu 20€/hlö: Turun Latu ry FI63 4108 0010 3729 13 viesti: Torronsuo 07.09.2023 mennessä. Kuljetus järjestetään, jos kyseiselle reitille ilmoittautuu riittävästi osallistujia. Ota evästä ja juotavaa riittävästi mukaan.

1.10. Syysretki Sahajärvelle.

Perillä on laavu, jossa syödään eväät. Kokoontuminen Salon torilla klo 10, josta lähdemme kimppakyydeillä.