Tapahtumakalenteri

Toukokuu

3.5. Kukkapenkkien ja pihan kunnostustalkoot klo 17. Laitetaan Taival-Tuvan pihapiiri kuntoon. Tervetuloa kaikki viherpeukalot. Samoojat tarjoaa kahvit talkoolaisille.

14.5. Unelmien liikuntapäivä-tapahtuma Salon Sydänyhdistyksen kanssa. Sydänyhdistyksen väki tulee samoojien vieraaksi Taival-Tuvalle. Vietämme päivää liikunnan ja letunpaiston merkeissä. Aloitamme klo 13.

24.5. Näkövammaisten haastekävely. Salon näkövammaiset tulevat vierailulle Taival-Tuvalle. Teemme yhdessä pienen kävelyretken ja paistamme nuotiomakkaraa. Tervetuloa vieraiden seuraksi. Aloitamme klo 18.

Lo-La pyöräilyviesti saapuu Saloon maanantaina 23.5. Viesti alkaa Porista toukokuun alussa. Mukaan retkeen pääsee matkan varrella. Katso tarkemmat ajankohdat Samoojien Facebook- sivulta. Yhteyshenkilö Annikki Heikkinen 040 502 6912, anniheik@hotmail.com

To 26.5. Lo-La pyöräilyviesti pyöräillään Salosta Tuorlaan. Pyöräilyn lähtö Salon torilta helatorstain aamulla 9.30 ja reitti Piikkiöön ajetaan 110-tien reunassa. Yhteyshenkilö Annikki Heikkinen 040 502 6912, anniheik@hotmail.com

29.5. Kirkkovenesoutu. Tervetuloa kokeilemaan kirkkovenesoutua! Kokoonnumme Kokkilan lossirannassa klo 10.45. Retki toteutuu, jos on tarpeeksi ilmoittautuneita. Ota eväät ja käsineet mukaan. Ilmoittautuminen Leena Alanissille 050 518 8464.

Kesäkuu

5.6. Patikkaretki Särkisalon Ulkoluodolla. Vajaan kahden kilometrin kävelyn jälkeen nousemme Vårdkasbergetille, josta aukeaa upeat näköalat merelle. Vuoren alapuolella voi tutustua luolastoon ja kallion päällä pirunpeltoon. Paikalla ei ole tulipaikkaa, joten eväät syödään maisemia ihaillen. Lähtö Salon torilta klo 10 kimppakyydeillä.

Pyöräretki kotimaassa viikolla 23. Retki lähtee Imatralta ja kulkee Saimaan ympäri. Päivämatkat 70-90 km. Mukaan mahtuu 16 pyöräilijää, joten varmista paikkasi Annikki Heikkiseltä puh. 040 502 6912, anniheik@hotmail.com. Seuraa samoojien Facebook-sivua ja kotisivuja lisätietojen ja mahdollisten muutoksien varalta.

7.6. Pihatöitä Taival-Tuvalla. Aloitamme talkoot klo 17.

28.6. Vihtatalkoot Taival-Tuvalla. Perinteiset vihtatalkoot Taival-Tuvan pihalla klo 18 alkaen. Sidomme vihtoja ja vastoja myytäväksi Salon Hyvänmielentorilla. Kahvitarjoilu.

Heinäkuu

Heinäkuussa samoojat lomailee.

Elokuu

2.8. Tiistai-illat Taival-Tuvalla jatkuvat kesälomatauon jälkeen.

7.8. Pyöräretki Vartsalaan. Perillä kyläyhdistyksen laavu. Luontopolun varrella voi tutustua alueen historiaan siellä olevien kuvien ja infotaulujen avulla. Lähtö Salon torilta klo 10. Ota eväät mukaan.

14.8. Pyöräretki Salo-Teijo-Strömma ja takaisin n. 70 km:n lähtee Salon torilta klo 10 kulkee pyö- räreittiä Teijon kautta Strömmaan, jossa ruokatauko. Paluureitti Perniön kautta Saloon. Maksu 15€ sisältää keiton ja kahvin sekä huoltoauton palvelut. Ilmoittaudu 6.8. mennessä Kalevi Malmille sähköpostilla kalevi.malmi@live.fi. Ilmoita myös, jos joudut perumaan lähtösi. Retki toteutuu, jos on vähintään 10 osallistujaa.

27.8. Nuku yö ulkona-tapahtuma Taival-Tuvalla. Tule nukkumaan yö teltassa Taival-Tuvan pihapii- rissä. Oma teltta ja eväät mukaan. Keittiö ja WC ovat käytettävissä. Kauniita unia!

 

SAMOOJA-PAIDAT JA LIPPIKSET

Nyt on saatavana Samooja-logolla varustettuja pikeepaitoja ja lippiksiä punaisena ja sinisenä. Paidan hinta 18€ ja lippikset 10€. Tule sovittamaan Taival-Tuvalle.

RETKIKUMMEJA ETSITÄÄN

”Ilo kasvaa ulkona”- Retkikummeja tarvitaan! Suomen Ladun ja Salon kaupungin yhteisprojekti etsii retkikummeja varhaiskasvatuksen yksiköihin. Retkimummona tai -vaarina tutustutat lapsia tapaasi kokea luntoa, marjastus, sienestys, lintuharratus jne. Ulkoilu tapahtuu aina henkilökunnan ohjauksessa ja vastuulla. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä samoojien hallituksen jäseniin.

VAPEPA ETSII

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) toimii viranomaisten apuna hälytystilanteissa kuten kadonneiden ihmisten etsinnöissä. Salon Samoojat on mukana Salon alueen Vapepan toiminnassa. Samoojien hälytysryhmä kaipaa uusia jäseniä osallistumaan vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaan. Vapaaehtoisten on suoritettava ennen etsintään osallistumista valmennuskurssi. Tule mukaan Vapepan toimintaan ja ilmoittaudu Kalevi Malmille sähköpostilla kalevi.malmi@live.fi tai puhelimella 050 5116878.