Tapahtumakalenteri

Huhtikuu

6.4. Kevätsiivous Taival-Tuvalla. Taival-Tupa siivotaan talven pölyistä. Aloitamme klo 17. Kahvit ja pientä purtavaa tarjolla talkoolaisille.

Tiistai-illat Taival-Tuvalla jatkuvat syyskuun loppuun. Jos illalle ei ole sovittu mitään teemaa. Sovimme tehtävät ja pelit osallistujien kesken. Sään mukaan vietämme aikaa pihassa tai Taival-Kodassa nuotiolla. Illan aikana on tarjolla pullakahvit 1€ hintaan. Aloitamme klo 18.

25.4. Patikkaretki Piikkiön Linnavuorelle. 3,5,kilometrin lenkki vie Huttulan linnavuorelle, josta on näköalat jopa Turkuun asti. Reitillä on nuotiopaikkoja evästaukoa varten. Lähtö Salon torilta klo 10. Koronarajoitusten takia kuljemme omilla kyydeillä.

Toukokuu

4.5. Kukkapenkkien ja pihan kunnostustalkoot klo 17. Laitetaan Taival-Tuvan pihapiiri kuntoon. Tervetuloa kaikki viherpeukalot. Samoojat tarjoaa kahvit talkoolaisille.

13.5. Unelmien liikuntapäivä-tapahtuma Salon Sydänyhdistyksen kanssa. Sydänyhdistyksen väki tulee samoojien vieraaksi Taival-Tuvalle. Vietämme päivää liikunnan ja letunpaiston merkeissä. Aloitamme klo 14.

18.5. PERUUTETTU Näkövammaisten haastekävely Salon näkövammaiset tulevat vierailulle Taival-Tuvalle. Teemme yhdessä pienen kävelyretken ja paistamme nuotiomakkaraa. Tervetuloa vieraiden seuraksi. Aloitamme klo 18.

30.5. Kirkkovenesoutu Tervetuloa kokeilemaan kirkkovenesoutua! Kokoonnumme Kokkilan lossirannassa klo 10.45. Retki toteutuu, jos on tarpeeksi ilmoittautuneita. Ota eväät mukaan. Ilmoittautuminen Leena Alanissille 050 518 8464.

Kesäkuu

5.6. Lo-La pyöräilyviesti lähtee Salosta Paimioon. Pyöräily alkaa Vammalasta 2.5. kiertäen Lounais-Suomen latualueen. Kuka vain voi liittyä mukaan retkeen matkan varrella. Katso tarkemmat ajankohdat Samoojien Facebook-sivulta. Yhteyshenkilö Annikki Heikkinen 040 502 6912, anniheik@hotmail.com

6.6. Patikkaretki Ruostejärvellä Tammelassa. Perillä odottaa kirkasvetinen Ruostejärvi, jonka rantoja kuljemme n. 3km:n matkan. Eväät syödään laavulla, jonne pääsee köysilossilla. Lähtö Salon torilta klo 10. Koronarajoitusten takia kuljemme omilla kyydeillä.

Viikko 23. Pyöräretki kotimaassa tehdään Mänttä-Vilppula tukikohtana, josta käsin tehdään päivittäin 75-100 km:n pyöräilyretkiä. Paikkoja on varattu 16 henkilölle, joten varmista osallistumisesi Annikki Heikkiseltä puh. 040 5026912, anniheik@hotmail.com. Seuraa samoojien Facebook-sivua ja kotisivuja lisätietojen ja mahdollisten muutosten varalta.

8.6. Pihatöitä Taival-Tuvalla. Aloitamme talkoot klo 17.

29.6. Perinteiset vihtatalkoot Taival-Tuvan pihalla klo 18 alkaen. Sidomme vihtoja ja vastoja myytäväksi Hyvänmielentorilla. Kahvitarjoilu.

Heinäkuu

Heinäkuussa samoojat lomailee.

Elokuu

15.8. Pyöräretki Salo-Teijo-Strömma ja takaisin n. 70 km:n lähtee Salon torilta klo 10 kulkee pyöräreittiä Teijon kautta Strömmaan, jossa ruokatauko. Paluureitti Perniön kautta Saloon. Maksu 15€ sisältää keiton ja kahvin sekä huoltoauton palvelut. Ilmoittaudu 6.8. mennessä Kalevi Malmille kalevi.malmi@live.fi. Ilmoita myös, jos joudut perumaan lähtösi. Retki toteutuu, jos on vähintään 10 osallistujaa.

22.8. Patikkaretki Someron Metsäkoivulassa. 4km:n luontopolku kulkee metsä– ja kalliomaastossa. Pysähdymme Pontikkajoen laavulle nauttimaan eväitä. Lähtö Salon Torilta klo 10.

28.8. Nuku yö ulkona-tapahtuma Taival-Tuvalla. Tule nukkumaan yö teltassa Taival-Tuvan pihapiirissä. Oma teltta ja eväät mukaan. Keittiö ja WC ovat käytettävissä. Kauniita unia!

SAMOOJA-PAIDAT JA LIPPIKSET

Nyt on saatavana Samooja-logolla varustettuja pikeepaitoja ja lippiksiä punaisena ja sinisenä. Paidan hinta 18€ ja lippikset 10€. Tule sovittamaan Taival-Tuvalle.

RETKIKUMMEJA ETSITÄÄN

”Ilo kasvaa ulkona”- Retkikummeja tarvitaan! Suomen Ladun ja Salon kaupungin yhteisprojekti etsii retkikummeja varhaiskasvatuksen yksiköihin. Retkimummona tai -vaarina tutustutat lapsia tapaasi kokea luntoa, marjastus, sienestys, lintuharratus jne. Ulkoilu tapahtuu aina henkilökunnan ohjauksessa ja vastuulla. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä samoojien hallituksen jäseniin.

VAPEPA ETSII

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) toimii viranomaisten apuna hälytystilanteissa kuten kadonneiden ihmisten etsinnöissä. Salon Samoojat on mukana Salon alueen Vapepan toiminnassa. Samoojien hälytysryhmä kaipaa uusia jäseniä osallistumaan vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaan. Vapaaehtoisten on suoritettava ennen etsintään osallistumista valmennuskurssi. Tule mukaan Vapepan toimintaan ja ilmoittaudu Kalevi Malmille sähköpostilla kalevi.malmi@live.fi tai puhelimella 050 5116878.