Tapahtumakalenteri

Heinäkuu

Heinäkuussa samoojat lomailee.

Elokuu

15.8. Pyöräretki Salo-Teijo-Strömma ja takaisin n. 70 km:n lähtee Salon torilta klo 10 kulkee pyöräreittiä Teijon kautta Strömmaan, jossa ruokatauko. Paluureitti Perniön kautta Saloon. Maksu 15€ sisältää keiton ja kahvin sekä huoltoauton palvelut. Ilmoittaudu 6.8. mennessä Kalevi Malmille kalevi.malmi@live.fi. Ilmoita myös, jos joudut perumaan lähtösi. Retki toteutuu, jos on vähintään 10 osallistujaa.

22.8. Patikkaretki Someron Metsäkoivulassa. 4km:n luontopolku kulkee metsä– ja kalliomaastossa. Pysähdymme Pontikkajoen laavulle nauttimaan eväitä. Lähtö Salon Torilta klo 10.

28.8. Nuku yö ulkona-tapahtuma Taival-Tuvalla. Tule nukkumaan yö teltassa Taival-Tuvan pihapiirissä. Oma teltta ja eväät mukaan. Keittiö ja WC ovat käytettävissä. Kauniita unia!

SAMOOJA-PAIDAT JA LIPPIKSET

Nyt on saatavana Samooja-logolla varustettuja pikeepaitoja ja lippiksiä punaisena ja sinisenä. Paidan hinta 18€ ja lippikset 10€. Tule sovittamaan Taival-Tuvalle.

RETKIKUMMEJA ETSITÄÄN

”Ilo kasvaa ulkona”- Retkikummeja tarvitaan! Suomen Ladun ja Salon kaupungin yhteisprojekti etsii retkikummeja varhaiskasvatuksen yksiköihin. Retkimummona tai -vaarina tutustutat lapsia tapaasi kokea luntoa, marjastus, sienestys, lintuharratus jne. Ulkoilu tapahtuu aina henkilökunnan ohjauksessa ja vastuulla. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä samoojien hallituksen jäseniin.

VAPEPA ETSII

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) toimii viranomaisten apuna hälytystilanteissa kuten kadonneiden ihmisten etsinnöissä. Salon Samoojat on mukana Salon alueen Vapepan toiminnassa. Samoojien hälytysryhmä kaipaa uusia jäseniä osallistumaan vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaan. Vapaaehtoisten on suoritettava ennen etsintään osallistumista valmennuskurssi. Tule mukaan Vapepan toimintaan ja ilmoittaudu Kalevi Malmille sähköpostilla kalevi.malmi@live.fi tai puhelimella 050 5116878.