AJANKOHTAISTA

4.8. Tiistai-illat Taival-Tuvalla alkavat kesäloman jälkeen

Taival-Tuvalla vietetään tiistai-iltoja klo 18 alkaen. Heinäkuussa kokoontumisia ei järjestetä, mutta tiistai-illat jatkuvat jälleen elokuussa.

Su 23.8. Salo-Teijo-Srömma ja takaisin. Lähtö Salon torilta klo 10!

70 km pyöräily lähtee Salon torilta ja kulkee pyöräreittiä Teijon kautta Srömmaan, jossa pidetään ruokatauko. Paluureitti Teijon kautta Saloon. Matkavauhti osallistujien mukaan. Maksu 15 euroa sisältää keiton, juomat ja huoltoauton palvelut.

Ilmoittaudu 11.8. mennessä: kalevi.malmi@live.fi tai 050-5116878. Ilmoita, jos joudut perumaan osallistumisesi. Retki toteutuu, jos on vähintään 10 osallistujaa. Lähtö klo 10 Salon torilta.

La 29.8. Nuku yö ulkona Taival-Tuvan pihapiirissä

Suomen Latu haastaa viidennen kerran koko Suomen nukkumaan yönsä ulkona 29.8.2020. Majoitteena voi olla teltta, tarppi, laavu tai vaikka kuusen alus. Tärkeintä on nauttia luonnosta ja jokamiehenoikeuksien suomasta mahdollisuudesta yöpyä ulkona. Yönsä voi viettää Metsähotellissa® , kansallispuistossa, retkeilyalueilla tai vaikka omalla takapihalla. #nukuyöulkona

Samoojat tarjoavat mahdollisuuden viettää yön ulkona Taival-Tuvan pihapiirissä. Voit nukkua teltassa tai laavulla Taival-Kodassa. Mikäli tarvitset paikan teltasta ilmoittaudu perjantaihin 28.8. mennessä Kalevi Malmille puhelimella 0505116878 tai sähköpostilla kalevi.malmi@live.fi. Mikäli sinulla on oma teltta voit pystyttää sen Taival-Tuvan pihamaalle lauantaina.